LATEST

    LDC EXAM PREPARATION    ||         SI / BDO EXAM PREPARATION 2020    ||        PREVIOUS QUESTIONS 2020 DEGREE LEVEL     ||        PREVIOUS QUESTIONS LDC     PSC EXAM PROGRAMME 2020     ||        TODAY'S EXAM RESULTS 2020    ||        FINAL ANSWER KEY    ||    FREE STUDY MATERIALS (LDC)     ||    FREE STUDY MATERIALS (DEGREE LEVEL)     ||    CURRENT AFFAIRS-MALAYALAM 2020     ||    CURRENT AFFAIRS-ENGLISH 2020

Wednesday, 6 November 2019

PSC ENGLISH PREVIOUS QUESTIONS AND ANSWERS - 2019 - QUESTION PAPER -02

QUESTION PAPER -02
Assistant-Kerala Financial Corporation
Question Code :49/2019      
Cat.No;004/2019        
Date of Test : 19/10/2019   

91. Would you mind .. .....the movie with me?
(A) watching            (B) to watch
(C) watched             (D) of watching
Answer: (A)

92. Last week made .......... my priority.
(A) of studying   (B) study
(C) studying       (D) on study
Answer: (C)

93. No sooner .......... I  closed my eyes than I fell asleep.
(A) had   (B) when
(C) as     (B) did
Answer: (A)

94. .............. is one who makes charitable donations intended to increase human well -being.
(A) Pacifist                 (B) Paddler
(C) Peeler                  (D) Philanthropist
Answer: (D)

95. I ............. him from Bengaluru month back.
(A) have met         (B) met
(C) had met          (D) meeted
Answer: (B)

96. "Cow' is to ‘buffalo' as .......... is to 'donkey’
(A) Jenny        (B) Bear
(C) Bitch          (D) Doe
Answer: (A)

97. The English Idiom ‘break leg' means:
(A) face an accident                    (B) become angry
(C) good luck                 (D) to make situation worse
Answer: (C)

98. prefer coffee ................ tea.
(A) than            (B) with
(C) more than   (D) to
Answer: (D)

99. Which is NOT compound word?
(A) real estate        (B) superman
(C) notebook            (D) examination
Answer: (D)

100. "Necessity is the ............. of invention”.
(A) need     (B) cause
(C) mother  (D) reason
Answer: (C)
Loading...

No comments:

Post a comment