LATEST

    LDC EXAM PREPARATION    ||         SI / BDO EXAM PREPARATION 2020    ||        PREVIOUS QUESTIONS 2020 DEGREE LEVEL     ||        PREVIOUS QUESTIONS LDC     PSC EXAM PROGRAMME 2020     ||        TODAY'S EXAM RESULTS 2020    ||        FINAL ANSWER KEY    ||    FREE STUDY MATERIALS (LDC)     ||    FREE STUDY MATERIALS (DEGREE LEVEL)     ||    CURRENT AFFAIRS-MALAYALAM 2020     ||    CURRENT AFFAIRS-ENGLISH 2020

Wednesday, 6 November 2019

PSC ENGLISH PREVIOUS QUESTIONS AND ANSWERS - 2019 - QUESTION PAPER -07

QUESTION PAPER - 07
L.D CLERK(By Transfer)-KERALA WATER AUTHORITY
Question Paper Code: 031/2019    
Date of Test: 18/07/2019    

71. Identify the preposition.
Mohan has a strong resemblance .................. his elder brother.
(A) for (B) between
(C) of () to
Answer: (D)

72. Choose the correct word.
Do you have your driving ................... with you?
(A)  lisense (B) licence

(C) laycense (D) liecence
Answer: (B)

73. Identify the suitable article.
................... Mr. Dhanapalhasbeen selected for the post of Manager.
(A) The                 (B) An
(C) A                     (D) None of these
Answer: (D)

74. Choose the correct form of verb :
My son .................... from fever since Monday.
(A) is suffering (B) has been suffering
(C) had suffered (D) was suffering
Answer: (B)

75. Identify the suitable verb:
Neither the Police inspector nor the police constables ---------------- able to help us.
(A) were (B) was
(C) is      (D) can
Answer: (A)

76. Identify the meaning of italicized words:
The rule holds good for all, irrespective of seniority.
(A) valid (B) dominate
(C) get hold of (D) invalid
Answer: (A)

77. Give one word substitute for --------------------
Twice a year.
(A) biennial (B) biannual
(C) bilingual (D) annual
Answer: (B)

78. Choose the correct word:
He is waiting for you over ---------------.
(A) three    (B) their
(C) thier    (D) there
Answer: (D)

79. Choose the correct option :
It looks ............... it is going to rain.
(A) whether (B) if
(C) since (D) as if
Answer: (D)

80. Choose the correct word:
Did you hear the ................... news?
(A) last (B) later
(C) latest () latter
Answer: (C)
Loading...

No comments:

Post a comment