LATEST

    LDC EXAM PREPARATION    ||         SI / BDO EXAM PREPARATION 2020    ||        PREVIOUS QUESTIONS 2020 DEGREE LEVEL     ||        PREVIOUS QUESTIONS LDC     PSC EXAM PROGRAMME 2020     ||        TODAY'S EXAM RESULTS 2020    ||        FINAL ANSWER KEY    ||    FREE STUDY MATERIALS (LDC)     ||    FREE STUDY MATERIALS (DEGREE LEVEL)     ||    CURRENT AFFAIRS-MALAYALAM 2020     ||    CURRENT AFFAIRS-ENGLISH 2020

Wednesday, 6 November 2019

PSC ENGLISH PREVIOUS QUESTIONS AND ANSWERS - 2019 - QUESTION PAPER -17

QUESTION PAPER - 17
LAW OFFICER (PART I AND PART II) - ( CAT NO 577/2017) - KERALA STATE CO-OPERATIVE BANK LTD
Question Paper Code: 31/2019/OL 
Date of Test: 01/08/2019   

Question1:-Identify the tense form of the underlined phrase: "That bridge has stood there for 800 years."(1 mark)
        A:-Simple past
        B:-Past perfect continuous
        C:-Present perfect
        D:-Present perfect continuous
        Correct Answer:-Question Cancelled

Question2:-Identify the correct spelling (1 mark)
        A:-Accustom
        B:-Accustum
        C:-Acustom
        D:-Acustum
        Correct Answer:- Option-A

Question3:-Identify the word in which the letter 'l' is silent. (1 mark)
        A:-Plumb
        B:-Gnarl
        C:-Climb
        D:-Palm
        Correct Answer:- Option-D

Question4:-Plural of the word "proof" is: (1 mark)
        A:-Proove
        B:-Proofs
        C:-Prooves
        D:-Proofes
        Correct Answer:- Option-B

Question5:-Fill in the blanks with a suitable word from those given below:
"Ramu----------- on the loose floor tiles." (1 mark)
        A:-swaggered
        B:-stumbled
        C:-trudged
        D:-sneaked
        Correct Answer:- Option-B

Question6:-Complete the saying: "------------------- dogs seldom bite." (1 mark)
        A:-Barking
        B:-Running
        C:-Stray
        D:-Big
        Correct Answer:- Option-A

Question7:-Fill in the blanks with appropriate articles: "Our boss is ---- Hitler in ---- office." (1 mark)
        A:-an, the
        B:-the, an
        C:-the, a
        D:-a, the
        Correct Answer:- Option-D

Question8:-Fill in the blanks with a suitable word from those give below:
"The German football team ----- congratulated for its performance." (1 mark)
        A:-was
        B:-were
        C:-is
        D:-are
        Correct Answer:- Option-A

Question9:-Identify the word which means the same as the underlined phrase: "The marriage was put off." (1 mark)
        A:-deceived
        B:-discarded
        C:-postponed
        D:-written
        Correct Answer:- Option-C

Question10:-Fill in the blanks with a suitable word from those given below:
"He was ------- by her death." (1 mark)
        A:-affected
        B:-effected
        C:-affection
        D:-effective
        Correct Answer:- Option-A
Loading...

No comments:

Post a comment