LATEST

    LDC EXAM PREPARATION    ||         SI / BDO EXAM PREPARATION 2020    ||        PREVIOUS QUESTIONS 2020 DEGREE LEVEL     ||        PREVIOUS QUESTIONS LDC     PSC EXAM PROGRAMME 2020     ||        TODAY'S EXAM RESULTS 2020    ||        FINAL ANSWER KEY    ||    FREE STUDY MATERIALS (LDC)     ||    FREE STUDY MATERIALS (DEGREE LEVEL)     ||    CURRENT AFFAIRS-MALAYALAM 2020     ||    CURRENT AFFAIRS-ENGLISH 2020

Wednesday, 6 November 2019

PSC ENGLISH PREVIOUS QUESTIONS AND ANSWERS - 2019 - QUESTION PAPER -15

QUESTION PAPER - 15
WELFARE OFFICER (NCA) - (505/2016) - PLANTATION CORPORATION
Question Paper Code: 38/2019/OL 
Date of Test: 20/08/2019   

Question81:-Choose the word which is most similar in meaning to the word printed in bold: Quivered
        A:-Flattered
        B:-Troubled
        C:-Fainted
        D:-Trembled
        Correct Answer:- Option-D

Question82:-How much did it ______ to reach Delhi by train?
        A:-Estimate
        B:-Account
        C:-Price
        D:-Cost
        Correct Answer:- Option-D

Question83:-We don't want _____ of these gifts

        A:-None
        B:-Any
        C:-Each
        D:-Every
        Correct Answer:- Option-B

Question84:-Select the correct phrase
        A:-Why did she takes the gifts?
        B:-Why did she took the gifts?
        C:-Why did she take the gifts?
        D:-Why did she taken the gifts?
        Correct Answer:- Option-C

Question85:-The doctor sat ____ the patient and comforted her
        A:- Beside
        B:-Besides
        C:-On
        D:-To
        Correct Answer:- Option-A

Question86:-I assured her _____ my support
        A:-From
        B:-By
        C:-Of
        D:-In
        Correct Answer:- Option-C

Question87:-I am _____ stronger than before
        A:-Much
        B:-Many
        C:-Very
        D:-Too
        Correct Answer:- Option-A

Question88:-I don't know how Rani came by so much wealth. What is the meaning of "came by" here?
        A:-Wasted
        B:-Spent
        C:-Obtained
        D:-Managed
        Correct Answer:- Option-C

Question89:-Share market is a precarious world. Here, "precarious" means ___
        A:-Dangerous
        B:-Profitable
        C:-Questionable
        D:-Terrifying
        Correct Answer:- Option-A

Question90:-Shakespeare was born during the _____ of Queen Elizabeth I

        A:-Rain
        B:-Reign
        C:-Rein
        D:-Realm
        Correct Answer:- Option-B
Loading...

No comments:

Post a comment