LATEST

    LDC EXAM PREPARATION    ||         SI / BDO EXAM PREPARATION 2020    ||        PREVIOUS QUESTIONS 2020 DEGREE LEVEL     ||        PREVIOUS QUESTIONS LDC     PSC EXAM PROGRAMME 2020     ||        TODAY'S EXAM RESULTS 2020    ||        FINAL ANSWER KEY    ||    FREE STUDY MATERIALS (LDC)     ||    FREE STUDY MATERIALS (DEGREE LEVEL)     ||    CURRENT AFFAIRS-MALAYALAM 2020     ||    CURRENT AFFAIRS-ENGLISH 2020

Wednesday, 6 November 2019

PSC ENGLISH PREVIOUS QUESTIONS AND ANSWERS - 2019 - QUESTION PAPER -12

QUESTION PAPER - 12
ASSISTANT PUBLIC PROSECUTOR GR.II-KERALA STATE ASSISTANT PUBLIC PROSECUTORS SERVICE
Question Paper Code: 01/2019    
Date of Test: 22/01/2019   

11. Some of the questions ___________ too difficult to comprehend.
(A) were (B) was (C) is (D) wasn’t
Answer: (A)

12. A good teacher should be well acquainted __________ his/her subject.
(A) about (B) on (C) to (D) with
Answer: (D)

13. I saw __________ one-eyed man at the bus-stop, today.
(A) an (B) the (C) a (D) no article
Answer: (C)

14. He entered the room __________ and took his seat.
(A) quite (B) quietly (C) quiet (D) quitely
Answer: (B)

15. The majority of the students admitted during this academic year are __________.
(A) industrial (B) industrious (C) illustrious (D) none of them
Answer: (B)

16. Edison said that he __________ try again to establish his finding.
(A) will (B) shall (C) would (D) can
Answer: (C)

17. Vineetha is __________ than her sisters, Renu and Seema.
(A) older (B) junior (C) superior (D) elder
Answer: (A)

18. I am a grammarian, __________.
(A) isn’t it (B) amn’t I (C) aren’t I (D) am I
Answer: (C)

19. Which is the one-word substitute for the expression, ‘a government by a ruler who has
unlimited power’?
(A) plutocracy (B) bureaucracy (C) democracy (D) autocracy
Answer: (D)

20. ‘To be in the red’ means __________.
(A) to be in debt (B) to be in danger
(C) to be careful (D) to be in confusion
Answer: (A)
Loading...

No comments:

Post a comment